Vi har stor erfaring med, i samarbejde med kunden, at finde frem til den rette løsning både hvad angår funktioner og design. Formålet med en webside er, at gøre det let og overskueligt for brugeren at navigere rundt og finde netop det, der er behov for.

Vores primære opgave i forbindelse med et webprojekt er, at agere loyal kontakt overmod ”junglen” af muligheder inden for webløsninger. Vi varetager altid dine interesser og sikrer en optimal proces med fokus på dine behov. Du kan være sikker på, at vi altid er opdateret på den nyeste teknologi – men når det kommer til "langhåret" programmering involverer vi efter behov de dygtigste samarbejdspartnere. Det er din sikkerhed for en skalerbar løsning til ethvert behov samt budget.

Den "forkerte" løsning

De fleste har prøvet at lande på en webside, hvor det ikke umiddelbart er muligt at finde det man søger. Resultatet er (ikke overraskende) – brugeren forlader hurtigt websiden!

I samarbejde med en af vore udvalgte samarbejdspartnere, tager vi hånd om den "rigtige" hjemmesideløsning for din virksomhed. Vi er meget opmærksomme på, at den korrekte brugeroplevelse leveres hver gang.

Responsivt? Mobilvenligt?

Smartphones og tablets – alternativet til PC'en vil nogen måske sige. Men er du klar over, at hele 80% af brugerne anvender en smartphone til at søge på nettet – og 47% en tablet?

Udviklingen går ufattelig stærkt, og det stiller krav til din webside. Ikke nok med at du risikerer, at dine besøgende forlader din side hvis den ikke er mobiloptimeret, så har Google også ændret deres vilkår pr. 21/4 2015, hvor de herefter tilgodeser mobilvenlige websider i søgeresultaterne. Er din webside ikke mobilvenlig er det kritisk – og det koster dig givetvis kunder og dermed potentiel omsætning lige nu (undersøg om din webside er mobilvenlig her).

Open Source løsninger

Vi anbefaler Drupal CMS (Content Management System) eller Wordpress. Begge er open source løsninger, der betyder du ikke skal betale hver måned for at bruge dem. Det du betaler for, er at få opbygget og tilrettet løsningen, så den passer til dine behov. Begge systemer bruges dagligt af flere mio brugere og programmører worldwide, og fordelingen er sådan, at godt 1,5 mio websites er lavet i Wordpress – og i Drupal er det knap 200.000. Begge løsninger har forskellige fordele alt efter behovet. Open source løsninger er din sikkerhed for, at du ikke pludselig står med en webside som er "låst" til en given udbyder. Drupal/Wordpress kan opdateres eller videreudbygges løbende efter dit behov.

Vær opmærksom på, at du skal have din hjemmeside hostet ved en webhoteludbyder som understøtter Drupal/Wordpress (det er de fleste). Vi kan tilbyde at hoste din hjemmeside via en af vores samarbejdspartnere. Kontakt os for yderlige info.

SSL (Secure Socket Layer)

Har du en webshop eller overvejer du at starte en, skal du være ekstra opmærksom på de data som overføres imellem webserveren, og brugerens computer/smartphone/tablet.

Udover at forbedre sikkerheden, så bidrager SSL overordnet til SEO (søgemaskineoptimering) og troværdigheden på siden. Med SSL krypteres data, så personer med onde hensigter, ikke kan få adgang til personlige oplysninger som bliver tastet ind på websiden. Det er godt! Google har desuden meldt ud, at de tilgodeser websider som er SSL certificeret ved at give dem højere placering i søgeresultaterne – og i forbindelse med Google Shopping, kræves der decideret at der anvendes SSL. Så derfor er det også vigtigt at overveje. Du kan kende sider som er SSL certificeret på det lille ikon med hængelåsen.

Tidligere har det været forholdsvis bekosteligt at få et SSL certifikat, men vi kan tilbyde vores konceptkunder at sørge for opsætningen via en samarbejdspartner, hvor selve SSL certifikatet er gratis og du kun skal betale for tilretning/opsætning fra HTTP til HTTPS (det tager som udgangspunkt 1 time at udføre de steder det er nødvendigt i databasen).

Kontakt os nu – vi glæder os til at høre om jeres behov.

 


 


Vil du også være konceptkunde?
– klik her og kontakt os nu.