Skilte der passer til dit brand og behov

Et skilt er et vigtigt element i virksomhedens visuelle identitet, og ikke blot et redskab som traditionsrigt har den funktion, at vise retning – eller bringe information videre til forbipasserende. Skiltet signalerer i høj grad hvilken type virksomhed du har. Udformning, materialevalg, finish spiller ind når du skal vælge et skilt.

Vi anbefaler der tages udgangspunkt i virksomhedens målsætning(er). Ønsker virksomheden at signalere at der er tale om eksklusive produkter, ja så vil eksempelvis et skilt der er skruet op på et par hegnspæle, signalere noget andet. Modsat kan det i andre sammenhænge være en udmærket løsning. Vi kan hjælpe dig til at vælge den helt rigtige løsning som signalerer lige præcis det du ønsker.

Figurskårne skilte

Med præcisionsmaskiner fræses dit logo eller ønsket tekst ud i f.eks. PVC-plade. Skiltene kan monteres inde eller ude, og giver en eksklusiv 3D effekt hvis de f.eks. monteres med afstandsstykker til væggen.

LED skilte

Teknologien med LED løsninger, går rigtig stærkt. Det er muligt at skræddersy LED løsninger, så de kommer til at passe 100% til jeres behov. Løsningerne er ofte dyrere, da der skal trækkes strøm ud til skiltet. Men du kan så glæde dig over at skiltet kan ses døgnet rundt. Husk LED er energivenligt – måske jeres skilt i dag er lyst op af en dyr halogen pære? I så fald vil energibesparelsen være med til at kunne udligne investeringen på kortere tid.

 


 


Vil du også være konceptkunde?
– klik her og kontakt os nu.