Vi varetager gerne hele processen når virksomheden eller produkterne skal præsenteres professionelt i levende billeder til brug på messe, web eller sociale medier.
Vi tager altid afsæt i det konkrete behov og rådgiver til den mest optimale løsning.

Animationsfilm

Grafiske illustrationer som animeres er et oplagt valg når et komplekst produkt, koncept eller proces skal beskrives. Én af fordelene ved animationsfilm er at der ikke stilles krav til kulisser og vejrforhold. Har du evt. allerede nogle ikoner eller illustrationer som dine kunder genkender, kan de med fordel indarbejdes og gøres "levende".

Animerede julekort er desuden meget populære og vi har stor erfaring med at producere disse som animerede film hvor virksomhedens produkter inddrages – se eksempel her som er udarbejdet i samarbejde med Showoff Media.

Undertekster

Rigtig mange ligger videoer på sociale medier uden undertekster. Det betyder desværre at budskabet ikke når frem som tiltænkt, da mange ikke klikker ind på videoen og den derfor afspiller uden lyd. Lad os hjælpe dig med at ligge undertekster på videoen (også selvom den evt. allerede er online på Facebook).

 


 


Vil du også være konceptkunde?
– klik her og kontakt os nu.