Vi udvider netværket med en stærk underleverandør...

Vi ønsker hele tiden at udvide vores netværk med dygtige samarbejdspartnere, og er i den forbindelse stolte af, at vi kan offentliggøre samarbejdet med Paperturn.

Vi varetager ALTID vores loyale konceptkunders interesser på bedste vis. Det kræver kompetente og dygtige samarbejdspartnere, som i samarbejde med os, formår ALTID at levere varen der efterspørges.
 

Om Paperturn

Omdrejningspunktet for Paperturn er at gøre det let og lige til, at generere flotte og levende onlinebrochurer ud fra PDF'er – hvor man samtidig bibeholder de bedste forudsætninger for at blive fundet på Google.
Ligesom dine tryksager skal tage sig professionelt ud på papir, fortjener de det naturligvis også digitalt. Og det skal være simpelt at administrere online.

Danske Paperturn har specialiseret sig i at levere ét samlet system – til en fair pris, som selvfølgelig virker helt fantastisk på mobil, tablet og PC.
Vi ser meget frem til samarbejdet, og er rigtig glade for at kunne udvide med endnu en konceptkunde fordel med dette nye tiltag.

Læs mere om Paperturn her.

 


 


Vil du også være konceptkunde?
– klik her og kontakt os nu.

 

Vis nyhedsliste