Oprettelse af domænenavn

Et godt domænenavn er vigtigt for de fleste virksomheder. Nogle typer virksomheder er decideret afhængige af, at det rette domænenavn kan registreres. Uanset er det ofte nærliggende vi hjælper til med oprettelsen. Så har vi også alt der skal bruges hvis/når vi skal igang med f.eks. ny webside.

Er det "rigtige" domænenavn slået igennem hos jer?

Ofte ser vi, at virksomheder har startet op på meget af det rigtige – der er indkøbt et domænenavn (eks. www.ditfirmanavn.dk) men det er bare ikke slået igennem hele vejen rundt. Har du f.eks. en fungerende hjemmeside – men e-mailen til virksomheden er stadig ditfirmanavn@gmail.com? – Så er du langt fra alene.

Hvis behovet er der, hjælper vi gerne vores kunder med at samle deres domænenavne ét sted – og sætter det hele op, så du kan fremstå professionel og ensartet med det samme domæne til både e-mail og webside. Derudover opretter vi altid (hvis du er konceptkunde) en marketing e-mail under dit domæne, som viderestilles til os. Det er nemt at huske hvis du f.eks. har købt en annonce og detaljerne skal sendes videre til os. Så beder du dem blot om at sende til marketing@ditfirmanavn.dk.

Ofte er der faktisk også penge at spare ved at skifte domæneudbyder.

Vi hoster ikke domænenavne, og yder blot dette som en service til vores kunder.

 


 


Vil du også være konceptkunde?
– klik her og kontakt os nu.