Gør dit brand synligt i trafikken

Reklamer på virksomhedens køretøjer, er traditionelt en effektiv måde til at skabe synlighed i det eller de områder man færdes.

Vi designer gerne

Ofte i forbindelse med nyt design eller redesign af virksomhedens identitet, udarbejder vi første udkast til firmabilerne. Det sker i tæt samarbejde med kunden. Og når udkastet er godkendt, inddrages der en samarbejdspartner som kan supplere med evt. idéer og udregne en pris på opgaven.

Indpakning i folie (foliering)

Ønsker du at skifte farve på virksomhedens firmabiler, er det muligt med foliering. Rent teknisk er det en yderst krævende opgave, hvor der skal fagfolk til.

Vores samarbejdspartner har stor erfaring med indpakning af biler. I starten var det "kun" taxaer som blev pakket ind. Men idag er det blevet mere udbredt. Det er gået op for de fleste, at med en god folieindpakning, så vil den holde i rigtig mange år. Udover de indlysende fordele, så har folien også den fordel, at det beskytter den originale lak. Du vil derfor ved et evt. salg af bilen, kunne trække folien af og bilens lak vil så stå fuldstændig original og fejlfri.

 


 


Vil du også være konceptkunde?
– klik her og kontakt os nu.